Introduction
Bevezetés Print E-mail

Hírek

Megalakult a Rév És Társai Gasztrotechnikai Zrt. 

További részletekért kattintson ide.


 

Tisztelt Partnerünk! 

1989-ben Kft.-ként alakult cégünk anyagok, gépek és berendezések külkereskedelmével foglalkozott. Röviddel a megalakulás után tovább bõvült a tevékenységi kör neves külföldi cégek képviseletével és raktári nagykereskedelemmel. Folyamatosan növekvõ forgalmunk 1995-ben meghaladta az 1 milliárd forintot.

A fejlõdés következõ fázisaként tulajdonrészt szereztünk több jól ismert hazai gyártó cégben, amelyekkel korábban is együttműködtünk alapanyag beszállítóként vagy késztermék exportõrként. Fontosnak tartjuk, hogy segítsük versenyképes magyar áruk piacra jutását. Ezt is elõsegítendõ saját cégeket alapítottunk a környezõ, és néhány távolabbi országban, amelyek fõként az általunk forgalmazott termékek értékesítésével foglalkoznak.

A cég folyamatos növekedése azt mutatja, hogy jó úton járunk. A minõség iránti elkötelezettségünket jelzi, hogy az ISO 9002-es minõségbiztosítási rendszert Magyarországon a kereskedõ cégeknél az elsõk között vezettük be. Fontos szervezeti változás volt, hogy a hazai rozsdamentes acél piacon elõkelõ pozíciót szerzett nemesacél divíziónk 1999. január 1.-tõl már önálló Kft.-ként működik. Mindezek eredményeként forgalmunk 1998-ban meghaladta a 2 milliárd forintot, az alaptõkét pedig 100 millió forintra emeltük.

Az eddigi sikereinket Önöknek is köszönhetjük, mivel vevõink, szállítóink, a bankok és más partnereink nélkül nem tudtunk volna ilyen fejlõdést elérni.

Rév András
Vezérigazgató
az Igazgatóság elnöke

 
Rév és Társai
Kereskedelmi Zrt.

1101 Budapest,
Kőbányai út 49/b.
Központ:
+36 (1) 260-7696
+36 (1) 260-3400
Fax:
+36 (1) 260-7283
web:
www.rev-partners.hu