Bevezetés
Ganzair Kompresszortechnika Kft. Nyomtatás E-mail

 Ganzair Kompresszortechnika Kft.

 

6400 Kiskunhalas, Szénás u. 15.

tel.: +36 (77) 423 448

fax: +36 (77) 423 348

e-mail: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez

web: www.ganzair.hu

 

Ipari csavarkompresszorok gyártása és kereskedelme

 

 

 

 

A nagy múltú Ganz gyárak tradíciójának egyik folytatójaként alapított Ganzair Kft. magántulajdonú társaság Kiskunhalason. Az alapítást követően, az utóbbi évek kitartó munkájának eredményeként megerősítettük vezető szerepünket a magyar légtechnikai piacon. A fékkompresszorok után a stabil iapri kompresszor rendszerek területén is piacvezetővé váltunk.

 

Jól felkészült szakemberek és új fejlesztések teszik lehetővé, hogy minden légtechnikával kapcsolatos problémára megoldást kínálhassunk.

 

Évente több száz beruházási projektben veszünk részt. Eredményeinket olyan bel- és külföldi beruházások teszik ismerté, mint az IBM Pssd és IBM Slider több magyarországi gyára, az Ikarus, a Mol, a Rotary, a Rába, Máv, a Zwack Unicum, Dunapack, Abb, Electrolux, Porsche, Aeg, Alcoa, Knorr-Bremse, Villeroy&Boch, Videoton, stb...

 

Az utóbbi időben jelentős összegeket költöttünk új termékek kifejlesztésére. Új korszakot jelentő Sűrítő-egységeink kiváló hatásfokkal működnek, és jelentős energiamegtakarítást tesznek lehetővé a felhasználóknak.

 

Az ipari üzemek infarstruktúrájához tartozó légkompresszorokkal, és a hozzájuk tartozólevegőkezelő elemekkel- szárítók, szűrők, légtartályok, valamint különféle hálózati elemek- akár steril levegőminőség előállítására is képesek vagyunk.

 

Kórházi műtőkben alkalmazott berendezések ellátására szolgáló ORKI által minősített rendszerünk van, amely légzési levegő előállítására is alkalmas. Kiterjedt beszállítói hátterünknek köszönhetően minden légtechnikával kapcsolatos problémára kínálunk megoldást. Saját fejlesztésű berendezéseink mellett neves nyugat-európai gyártók termkeit is kínáljuk.

 

Termékeink és szolgáltatásaink :

  • csavarkompresszorok, dugattyús kompresszorok, rotációs gépek
  • fék- , gáz-, lamellás kompresszorok
  • fúfók, vákuumszivattyúk, nyomásfokozók, különleges gépek
  • hűtveszárítok, adszorpciós szárítók, membránszárítók
  • steril szűrők, elő és mikroszűrők, aktívszén szűrők
  • vízleválasztók, víz-olaj szétválasztók
  • telepítés, hálózatépítés
  • felmérés, veszteségfeltárás, tervezés
 
Rév és Társai
Kereskedelmi Zrt.

1101 Budapest,
Kőbányai út 49/b.
Központ:
+36 (1) 260-7696
+36 (1) 260-3400
Fax:
+36 (1) 260-7283
web:
www.rev-partners.hu